Abazović: Ne može se doć do plaže, sve su straže Ibrahimovića Draže

Abazović: Ne može se doć do plaže, sve su straže Ibrahimovića Draže

Bivši premijer Dritan Abazović je kazao da je rekonstrukcija prava stvar za Crnu Goru.

„Građani treba da znaju da ovakvog cirkusa još nije postojalo u istoriji Crne Gore. Kako Vlada koja će imati više od 30 članova može povećati efikasnost. Svaki mjesec je Spajić napravio trošak ugrubo od 420.000 evra. Samo na novu administraciju. Ja ne znam gdje će sjedjeti, može li se napraviti rekonstrukcija sale kad bude neki premijerski sat. Ipak, suština priče je da DF konačno ulazi u Vladu“, kazao je Abazović.

Bio je opozicionar koji tvrdi da DF treba da bude dio većine jer će to ubrzati proces pada Milojka Spajića.

„To Spajića demaskira a on i formalno više ne može voditi Vladu. On je napravio ovu Vladu na štetu građana. Ušla je BS u Vladu. Evo, ja ne dijelim stav koji mislim da je ispravan, Milana Kneževića, kako je BS bila dobra DPS-u a sad im nije dobra jer je okrenula stranu i podržava neke druge opcije. Ja uopšte ne mislim da je to problem. Ja samo pozivam da shvate o čemu se radi. Niti ovdje stranke brane crnogorstvo i srpstvo niti bošnjaštvo. Neko se prodao za 2.500 evra tako se neko prodao i za 2.000. Tragedija sa BS nije što podržava DF nego što je BS srušila svoju Vladu navodno zbog Temeljnog ugovora. Sada BS pokušava da uđe u Vladu sa onima za koje oni navodno optužuju da daju nesigurnost građanima Pljevalja i ne mogu da žive komotno od trobojki“, kazao je Abazović.

Građani, dodaje, žele funkcionalnu državu, ali se ljudi bore za sopstvene interese a jedan zajednički prijatelj bi rekao – bio bi iznenađen da su nešto dobro uradili za svoj narod.

„Najgora kombinacija je nacionalizam i populizam. Kad nisu upareni ima nade. Kad se upare, to je problem“, jasan je on.

Završio je muzikalno.

„Ne može se doć do plaže, sve su straže sve su straže Ibrahimovića Draže“