U Kotoru uhapšen muškarac zbog napada nožem

U Kotoru uhapšen muškarac zbog napada nožem

Kotorska policija uhapsila je V. M. (38) iz tog grada koji je osumnjičen da je nanio teške tjelesne povrede V. V. (44) iz Beograda, tako što mu je 20. juna oko 15 minuta poslije ponoći ispred jednog ugostiteljskog objekta u Kotoru nanio povrede nožem, prenosi Pobjeda.

Iz Uprave policije su rekli da je osumnjičeni za krivično djelo teška tjelesna povreda u kratkom roku identifikovan.

– Policiji u Kotoru je 20. juna u 00.30 sati od medicinskog osoblja Hitne medicinske pomoći Kotor prijavljeno da je u njihove prostorije primljen V. V. (44) iz Beograda, sa prebivalištem u Kotoru, sa ubodnom ranom u predjelu nadlaktice desne ruke. Policija je obaviještena i da je ova osoba transportovana u Specijalnu bolnicu Vaso Ćuković u Risnu gdje je hospitalizovan, te je od ljekara konstatovano da je zadobio tešku tjelesnu povredu nerva ruke u vidu ubodne rane, dubine od oko 10 centimetara – precizirano je u saopštenju.

Kotorska policija je preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti i u kratkom roku identifikovala počinioca ovoga djela V. i uhapsila ha.

V. M. je, dodaju, priveden nadležnom tužiocu u zakonskom roku, koji mu je nakon saslušanja donio rješenje o zadržavanju do 72 sata.