Vuković: Navijači uzgajani u svjetonazorima Marka Kovačevića brukaju klub, Nikšić i Crnu Goru

Vuković: Navijači uzgajani u svjetonazorima Marka Kovačevića brukaju klub, Nikšić i Crnu Goru

Poslanica DPS-a Aleksandra Vuković regavalo je povodo skandiranja navijača FK Sutjeskakoji su uoči ulaska na stadion pod Goricom, prilikom dolaska na utakmicu finala kupa Crne Gore sa Arsenalom skandirala je „Nož, žica, Podgorica“.

„Navijači FK Sutjeska koji su uzgajani u svjetonazorima Marka Kovačevića brukaju klub, Nikšić i Crnu Goru“, navela je Vuković na Tviteru.

Prema njenim riječima, FK Sutjeska dobio naziv u čast fudbalera poginulih u bici na Sutjesci.

“Peta ofanziva i herojska borba protiv fašizma. Navijači koji su uzgajani u svjetonazorima Marka Kovačevića brukaju klub, Nikšić i Crnu Goru. Brukaju ime Save Kovačevića”, kazala je Vuković.

Dodaje, politički, u duhu ideologije “pobjednika” i “oslobodilaca”, organizovano, ponižavaju nasljeđe antifašizma.

“Osvježenje koje je stiglo poznog avgusta 2020. godine zahladnjuje odnose među građanima i građankama Crne Gore, svakoga dana donoseći poraz ljudskosti i građanskog društva. Vrijeme je za pobunu i junski demanti 30. avgusta”, naglasila je Vuković.

FK Sutjeska dobio je naziv u čast fudbalera poginulih u bici na Sutjesci. Peta ofanziva i herojska borba protiv fašizma. Navijači koji su uzgajani u svjetonazorima Marka Kovačevića brukaju klub, Nikšić i Crnu Goru. Brukaju ime Save Kovačevića.