Vukšić čestitao Milatoviću: Želim vam državničku mudrost, u „Narodnoj koaliciji“ imaćete pouzdanog partnera

Vukšić čestitao Milatoviću: Želim vam državničku mudrost, u „Narodnoj koaliciji“ imaćete pouzdanog partnera

U ime „Narodne koalicije“, ali i u svoje lično ime, gospodinu Jakovu Milatoviću čestitam stupanje na dužnost predsjednika Crne Gore, saopštio je Dejan Vukšić, nosilac liste „Narodna koalicija“.

„Imajući u vidu da živimo turbulentnim geopolitičkim okolnostima, ali i u kontinuiranim političkim previranjima na unutrašnjem planu, gospodinu Milatoviću želim državničku mudrost i sreću koja je potrebna ne samo njemu, već i cijeloj Crnoj Gori“, izjavio je Vukšić.

Prema njegovim riječima, „građani i građanke naše zemlje su umorni od konstantnih podjela, ma sa kojih adresa te podjele bile kreirane“.

„Stoga, sa ohrabrenjem pozdravljam prvi govor gospodina Milatovića, u kom je istakao da će biti predsjednik svih građana Crne Gore. Predsjednik Milatović će u ‘Narodnoj koaliciji’ imati pouzdanog i iskrenog partnera za sve izazove koji su pred nama, naročito u dijelu unutrašnje stabilnosti, borbe protiv korupcije i kriminala, ali i toliko željenog učlanjenja u Evropsku uniju“, zaključio je Dejan Vukšić, nosilac izborne liste „Narodna koalicija“.