Evropa sad udarila na URU: Milović poručio da će poslije izbora prekinuti marketing Dritana Abazovića u bezbjednosnom sektoru!

Evropa sad udarila na URU: Milović poručio da će poslije izbora prekinuti marketing Dritana Abazovića u bezbjednosnom sektoru!

Član predsjedništva Evrope sad, Andrej Milović poručio je, gostujući u emisiji Klub A na A plus TV, da će izbori 11. juna srećom prekinuti marketing Dritana Abazovića u bezbjednosnom sektoru.

On je dodao da će se nova vlada koju će formirati Evropa sad nakon izbora, ozbiljnije pozabaviti borbom protiv organizovanog kriminala.

„Imaćemo prave promjene u bezbjednosnom sektoru i imaćemo pravu borbu. Vidimo sada da je gospodin Dritan Abazović dvije i po – tri godine godine u vladi, i posle tog vremena dobili smo priču da je Duška Jovanovića ubila duvanska mafija. To je rezultat istraga za 2,5 godine a to je nešto što znamo 20 godina. To je kao da smo rekli da je sunce žuto, a more plavo. To je izjava na tom nivou, uz dodatak da će to biti riješeno“, prokomentarisao je Milović.

On je podsjetio da je prethodna VDT Maja Jovanović radila na slučaju ubistva Duška Jovanovića, da je gospodin Abazović išao u ZIKS i uzimao izjave od određenih lica po tom slučaju.

„Imali situaciju da nije urađena ni službena zabilješka pa kad su gospodina Abazovića pitali gdje ti je službena zabilješka sa razgovora sa jednim od najopasnijih kriminalaca u Crnoj Gori, on je rekao da je ima u glavi. To je dokaz stepena ozbiljnosti na kojem je vođen sektor bezbjednosti“ ocijenio je Milović.