Evropa sad u krizi: Spajić počistio kadrove Milatovića, čeka se odgovor predsjednika države

Evropa sad u krizi: Spajić počistio kadrove Milatovića, čeka se odgovor predsjednika države

Glavni odbor Pokreta Evropa sad preksinoć je održao sjednicu na kojoj su utvrdili listu za parlamentarne izbore.

Predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić kazao je nakon sjednice Glavnog odbora da su došli do najboljeg rješenja, da su svi saglasni s listom i da je na njoj je 81 ime.

„ Došli smo po mom mišljenju do najboljeg rješenja. Sada treba sa se fokusiramo na program Evropa sad 2. Najambiciozniji zadaci u Evropi u zadnjih 40 godina. Preksinoć je bila diskusija, ali normalno je da raspravljamo u jednoj demokratskoj atmosferi, možda na to do sada nijesmo navikli. Ja sam sinoć zbog ranije preuzetih obaveza napustio sjednicu, ali nakon četiri sata zasjedanja “, kazao je Spajić.

Prvi na listi Evrope sad za parlamentarne izbore je predsjednik PES-a Milojko Spajić , a slijede Filip Ivanović , Maida Gorčević , Andrej Milović , Anđela Jakšić Stojanović , Boris Pejović , Vasilije Čarapić , Srđan Pavićević (CIVIS), Vladimir Dobričanin (UCG) i Seid Hadžić (HSPP).

Jasno je da na listi nema onih koji su bliski Jakovu Milatoviću , koje je sve Spajić počistio da mu ne prave probleme u stranci. Sad ostaje da se vidi koji je potez Milatovića. Jedno je sigurno, Evropa sad je poslije izbora pred raskolom.