Mijović pred meč sa Krkom – Igraju bolje nego što to rezultati pokazuju

Mijović pred meč sa Krkom – Igraju bolje nego što to rezultati pokazuju

Košarkaši SC Derbija sjutra (21) gostuju ekipi Krke u Novom Mestu. Biće to prilika za naš tim da upiše prvu pobjedu u gostima ove sezone u regionalnom takmičenju.

Trener SC Derbija Petar Mijović kazao je da je iskustvo na strani rivala, ali da vjeruje u trijumf.

„Još jedan u nizu teških i zahtjevnih mečeva za našu mladu ekipu. Krka je vrlo iskusan sastav, sa jako dobrim strancima i njihova igra u prva četiri kola je značajno bolja od jedne pobjede koju imaju. Novo Mesto je tradicionalno teško gostovanje i izazov za nas. Momci su napravili odličnu trenažnu nedelju i sa optimizmom krećemo na put u Sloveniju“, rekao je Mijović.

Bek našeg tima Igor Drobnjak svjestan je da ih čeka težak zadatak u Novom Mestu.

„Čeka nas veoma teško gostovanje. Krka je dosta toga promijenila u odnosu na prošlu sezonu. Iz meča u meč igraju sve bolje – protiv Borca u Čačku su poraženi tek u poslednjoj četvrtini. Nakon toga su izgubili u posljednjim momentima od Spartaka, da bi sad savladali Cibonu u Zagrebu. Mislim da će za nas biti najvažnije da budemo maksimalno fokusirani od početka meča. Vjerujem da smo spremni, da smo prošlu utakmicu odigrali dobro u određenim momentima. Znamo koliko je teško slaviti u Novom Mestu ali vjerujemo u sebe i da možemo donijeti prvu pobjedu sa gostovanja nazad u Podgoricu“, rekao je košarkaš SC Derbija Igor Drobnjak.