EPCG Prva liga odbojkašica: Dva gradska derbija u grupi Centar

EPCG Prva liga odbojkašica: Dva gradska derbija u grupi Centar

Utakmice 3. kola EPCG Prve lige odbojkašica na programu su u subotu i ponedjeljak. Prvog dana vikenda biće odigrano pet mečeva, dok će kolo biti zaključeno u ponedjeljak, utakmicom u Baru.

U grupi “sjever”, ekipa Ivangrada 2011 ugostiće sastav Ibra iz Rožaja u SC “Berane”, u subotu, 19. oktobra, od 11 sati. Ibar je bio slobodan u prvom kolu, dok je u drugom poražen od Rudara, a ekipa Ivangrada 2011 ima polovičan učinak – pobjedu protiv Grebaja i poraz od Gorštaka. Istog dana, od 17 sati, Gorštak će u sali OŠ “Risto Manojlović” u Kolašinu dočekati ekipu Grebaja. Gorštak je ostvario maksimalnu pobjedu protiv Ivangrada 2011, dok su Grebaje doživjele oba poraza. Ekipa Rudara, koja ima dvije maksimalne pobjede, slobodna je u ovom kolu.

U centralnoj regiji, Podgorica i Nikšić biće domaćini dva gradska susreta. Prvi meč će odigrati Net i Top Volley u dvorani “Verde Complex” od 16 sati. Net je poražen u prvom kolu od ekipe Volley star, dok je Top Volley upisao pobjede u oba dosadašnja kola. Od 17:30, Volley Star će u SC “Nikšić” ugostiti ekipu Tempa. Tempo ima jednu pobjedu i utakmicom manje od rivala iz grupe, dok Volley Star ima polovičan skor. U ovoj grupi, u trećem kolu slobodne su odbojkašice Libera sa Cetinja.

Na jugu, u Ulcinju će se u subotu od 15 sati u sali OŠ “Maršal Tito” sastati Ulcinj i Lovćen. Obje ekipe su još uvijek bez pobjede – Lovćen ima dva poraza, dok je Ulcinj odigrao jedan meč manje. Treće kolo biće zaključeno u ponedjeljak, utakmicom između Mornara i Mrkojevića, koja će se igrati u sali OŠ “Niko Rolović” u Baru od 19:15h. Mornar je ostvario dva trijumfa bez izgubljenog seta, dok ekipa Mrkojevića čeka na ovosezonsku premijeru,pošto je bila slobodna u prvom kolu, a meč druge runde protiv Mediterana je odložen. Upravo je sastav Mediterana slobodan u ovom kolu.