Vulin povodom rasvjetljavanja Skoletovog ubistva: Ponosan sam što imamo takvu policiju i tužilaštvo

Vulin povodom rasvjetljavanja Skoletovog ubistva: Ponosan sam što imamo takvu policiju i tužilaštvo

Potpredsjednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin oglasio se povodom rasvjetljavanja ubistva Zorana Uskokovića Skoleta i hapšenja počinilaca.

„Povodom uspješnog rješavanja slučaja ubistva Uskokovića iz 2021. želim da čestitam ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću , tužiocu za organizovani kriminal Mladenu Nenadiću, načelniku UKP pukovniku Ninoslavu Cmoliću, načelniku PU za grad Beograd pukovniku Veselinu Miliću i posebno inspektorima iz beogradskog UKP, 3. i 9. odeljenja čija imena su postala legendarna među kolega a za koje javnost nikada neće saznati.“ – istakao je potpredsjednik Vlade Republike Srbije.

„Tvrdoglavi i uporni oni nisu dopustili da ni ovaj zločin bez obzira koliko pažljivo pripreman i besprimjereno pažljivo izveden ostane nekažnjen. Čast mi je što sam kao ministar unutrašnjih poslova učestvovao u prvim danima istrage sa njima a ponosan sam kao građanin Srbije što imamo takvu policiju i tužilaštvo. Zahvaljujući takvim ljudima stručnjacima ali iznad svega patriotama Srbija je sigurna i bezbjedna zemlja“, poručio je Vulin.