Marković: Energija mladih je točak promjena, uvažavati njihov glas i inicijative

Marković: Energija mladih je točak promjena, uvažavati njihov glas i inicijative

U ime Stranke evropskog progresa i u svoje ime čestitam Međunarodni dan mladih. Mladi su naša inspiracija za bolju budućnost. Jedino zajedničkim radom možemo doprinjeti razvoju i napretku naše Crne Gore, saopštio je predsjednik SEP-a Duško Marković.

“Potencijal novih generacija jeste naš motiv da radimo za ciljeve koje je Stranka evropskog progresa postavila, kako bismo Crnoj Gori pružili bolju i svijetlu budućnost. Ovo je datum koji ukazuje da se treba uvažavati glas, akcija i inicijativa mladih ljudi, uključujući njihovo angažovanje u svim sferama života”, rekao je on.

Nažalost, dodao je Marković, mladi se suočavaju sa mnogim izazovima, koji su u Crnoj Gori izraženi kroz nedostatak resursa za njihove osnovne potrebe kao što su obrazovanje, briga o zdravlju i vaspitanju i zapošljavanje.

„Energija mladih je točak promjena, a Stranka evropskog progresa će učiniti sve za vaš uspjeh i napredovanje. U to ime omladini Crne Gore i mladima u dijaspori još jednom čestitam Dan mladih“, zaključio je Marković.