Mančester Junajted je produžio ugovor na godinu dana za četiri igrača

Mančester Junajted je produžio ugovor na godinu dana za četiri igrača

Mančester junajted je pokrenuo jednogodišnji produžetak ugovora za četiri igrača prvog tima, uključujući engleskog napadača Markusa Rašforda, rekao je menadžer Erik ten Hag.

Rašford, Diogo Dalot, Fred i Luk Šo su bili u poslednjoj godini ugovora, ali su imali opciju da produže ugovore za 12 mjeseci.

Rašford je ove sezone ponovo otkrio formu pod novim šefom Tenom Hagom, odigravši 20 mečeva u svim takmičenjima i postigao devet golova. Dalot, Fred i Šo su takođe bili u velikoj mjeri uključeni, svaki je imao više od 15 nastupa u svim takmičenjima.

„Da, mogu to da potvrdim“, rekao je Ten Hag za klupsku veb stranicu u odlomku iz intervjua koji će biti objavljen u utorak.

„Srećni smo jer ekipa ide u pravom smjeru i ti igrači (imaju) ogroman doprinos u tom pravcu. Želimo da se razvijamo, želimo da podržimo te igrače i želimo da ostanu u našem procesu.

„Znači, zato smo i došli do tih odluka, siguran sam da su to ispravne odluke. Želimo da izgradimo tim za budućnost, dakle na duže godine, i ti igrači moraju da budu deo toga.“

Golman David de Hea, koji je takođe u poslednjoj godini ugovora i ima sličnu opciju za produženje, tek treba da se dogovori sa klubom. Ten Hag je u oktobru rekao da se nada da će Španac ostati na Old Trafordu.

Junajted, koji je peti na tabeli Premijer lige, sledeći će se suočiti sa 18. Notingem Forestom.