Počele prijave za Trofej Podgorice

Počele prijave za Trofej Podgorice

Podgorički Mundijal se bliži, dodatno će začiniti vrelo fudbalsko ljeto, a prijave za treće izdanje Trofeja Podgorice su zvanično otvorene.

“Znamo da ste čekali sa velikim nestrpljenjem, da je većina ekipa već i posloženo, pa je i došlo vrijeme da se prijavite i uveličate spektakl na legendarnom Poligonu.

Požurite, upišite svoje mjesto na zidu najboljeg turnira u malom fudbalu u regionu, jer je broj ekipa definitivno limitiran i neće brojati više od 48. Tu smo stavili tačku. A koliko je interesovanje svjedoči činjenica da je za samo nekoliko sati od otvaranja prijava učešće potvrdilo već 10 ekipa” , saopštavaju iz organizacije takmičenja.

Proces prijave je identičan kao prethodnih godina, nije nimalo komplikovan, a koraci su sljedeći: uplatite 150 evra na donatorski žiro račun Sekretarijata za sport Glavnog grada (broj 𝟓𝟏𝟎-𝟏𝟕𝟖𝟏𝟖𝟓-𝟓𝟐) i pošaljite dokaz o izvršenoj uplati, kao i naziv ekipe, spisak igrača i kontakt telefon na [email protected]

Naravno, sav prihod od kotizacija će i ove godine ići u humanitarne svrhe, a početak Podgoričkog mundijala, koji organizuje Sekretarijat za sport Glavnog grada uz tehničku podršku Fudbalskog kluba Centar, je planiran za 17. jul.

“Budi dio naše priče, budi dio Trofeja Podgorice” – zaključuje se u saopštenju.