Marušić dobija novog trenera: Tudor nakon 11 utakmica odlazi iz Lacija

Marušić dobija novog trenera: Tudor nakon 11 utakmica odlazi iz Lacija

Kako pišu mediji sa Apenina, Tudor je navodno uspio da se posvađa sa nekoliko igrača, a iako je relativno kratko u Rimu leđa su mu okrenuli i navijači…

Kada je sredinom marta Igor Tudor stigao stigao u neboplavi dio Rima, činilo se da je Lacio riješio pitanje trenera i za narednu sezonu, ali u biografiji hrvatskog stručnjaka ostaće da je samo na 11 mečeva vodio tim iz glavnog grada.

Tudor više nije trener Lacija, objavio je Fabricio Romano.

„Dvije strane će se rastati, Tudor odmah napušta Rim“, napisao je italijanski novinar.

Hrvatski trener na klupu kluba čije boje brani i naš Adam Marušić stigao je umjesto Mauricija Sarija, izgledalo je da je pronašao pravu formulu za ovaj klub, ali očigledno je sve negdje „puklo“.

Kako pišu mediji sa Apenina, Tudor je navodno uspio da se posvađa sa nekoliko igrača, a iako je relativno kratko u Rimu leđa su mu okrenuli i navijači sa „Kurve nord“.

Dok su trajali pregovori Tudora i predsjednika Klaudija Lotita, ultrasi ovog kluba razvili su transparent ispred „Olimpika“ uvredljivog sadržaja za nekadašnjeg štopera Hajduka, Juventusa i Sijene.

Na 11 utakmica koliko je predvodio Lacio Tudor je upisao šest pobjeda, tri remija i dva poraza i obezbijedio ekipi izlazak u Evrope… Ipak, izgubio je dvije najvažnije utakmice – prvenstveni gradski derbi od Rome i polufinale kupa od Juventusa.