Selena Gomez igraće jednu od najuspješnijih muzičarki svih vremena

Selena Gomez igraće jednu od najuspješnijih muzičarki svih vremena

Časopis „Variety“ potvrdio je da će pop zvijezda Selena Gomez glumiti lik Lindu Ronstat u predstojećem biografskom filmu. Film će režirati Dejvid O Rasel.

Film je trenutno u fazi pretprodukcije, a među producentima je Džejms Kić, koji je 2019. godine radio na dokumentarcu „Linda Ronstadt: The Sound of My Voice“. Film režisira i Džon Bojlan, menadžer Linde Ronstat.

Ronstat je jedna od najuspješnijih muzičkim umjetnica svih vremena. U svojoj karijeri, dugoj 46 godina, osvojila je čak 11 nagrada Emi i prodala je više od 100 miliona ploča. Njeni najpoznatiji albumi su „Heart Like a Wheel“ i „Simple Dreams“, koji su objavljeni u 1970-ima. Slavna pjevačica prestala je nastupati 2011. godine zbog pogoršanja zdravstvenog stanja.

Dejvida O. Rasela najbolje znamo po kritički hvaljenim filmovima „Tri kralja, „Boksač“, „U dobru i u zlu“, i „Američka prevara“. Za svoj rad dobio je tri nominacije za Oskara i sedam nominacija za Zlatni globus.

Selena Gomez svoju je karijeru započela kao dječja glumica, a proslavila se ulogom u Disnijevom seriji „Wizards of Waverly Place“. Iako joj je muzika bila glavni fokus karijere, Gomez se pojavljivala i u hit filmovima, kao što su „Hotel Transilvanija“ i „Spring Breakers: Proljetno ludilo“

Gomez trenutno glumi uz Stiva Martina i Martina Šorta u popularnoj humorističnoj seriji „Only Murders in the Building“.