Marušić propušta meč Crne Gore i Mađarske

Marušić propušta meč Crne Gore i Mađarske

Selektor Crne Gore, Miodrag Radulović , saopštiće spisak igrača za meč protiv Mađarske u trećem kolu kvalifikacija za šampionat Evrope u ponedeljak 29. maja, a već sada je jasno da će ključni problem u jako važnom meču biti povrede.

Crna Gora je u prvom kolu pobijedila Bugarsku u gostima sa 1:0, poražena je poslije dobre igre protiv Srbije na svom terenu sa 2:0, a 17. juna u Podgoricu stiže Mađarska.

Problemi sa povredama su veliki. Izvjesno je da u sastavu tima neće biti Adama Marušića , Stefana Savića , a pod velikim znakom pitanja su Sead Hakšabanović , Vukan Savićević , Vladimir Jovović , Viktor Đukanović ….

Jedan od najboljih defanzivaca planete, Stefan Savić je slomio prst, šanse su minimalne da bude u timu, a Adam Marušić je i pored ogromne želje, koja nikada nije bila sporna, morao da se podvrge hiruškom zahvatu prepona, a ovu vijest je objavio Lacio.

Sezona je završena za Adama Marušića , sigurno ga neće biti u timu protiv Mađarske, a u ovom momentu ostaje jedino da vihornom defanzivcu poželimo što brži oporavak, jer se kvalifikacije nastavljaju i poslije Mađarske.