Glumac Ezra Miler iz filma „Fleš“ izbjegao je zatvor zbog optužbe za provalu

Glumac Ezra Miler iz filma „Fleš“ izbjegao je zatvor zbog optužbe za provalu

Ezra Miler treba da se pojavi na sudu u petak, gde bi glumac iz serije „Fleš“ trebalo da prihvati sporazum o priznanju krivice da izbjegne zatvorsku kaznu u vezi sa provalom u kuću u južnom Vermontu prošlog proleća.

Miler je pristao na uslovnu kaznu od 89 do 90 dana zatvora zbog prekršaja protivpravnog poseta, prema sporazumu o priznanju krivice podnetom Višem sudu Vermonta u Beningtonu. Miler će takođe biti kažnjen sa 500 dolara plus dodatak od 192 dolara i stavljen na uslovnu kaznu od godinu dana. Dve druge optužbe su odbačene, uključujući krivično delo provale za koje je mogla biti kazna od 25 godina zatvora.

Miler se u oktobru izjasnio da nije kriv za krađu pića iz komšijske kuće, što je jedan od niza hapšenja i izveštaja o neurednom ponašanju glumca prošle godine koji se protezao od Havaja do Nove Engleske.

Državna policija Vermonta odgovorila je na prijavu za provalu u gradu Stamford 1. maja i otkrila da je nekoliko flaša alkohola odneto iz stana dok je vlasnik kuće bio odsutan.

Vlasnik kuće je rekao da je bio prijatelj sa Milerom oko 18 godina i da je kuću kupio pre godinu i po u Stamfordu, gde je Miler takođe imao kuću, navodi se u policijskoj izjavi. Miler je optužen nakon što je policija konsultovala snimke nadzora i intervjuisala svedoke.

Miler je uhapšen dva puta prošle godine na Havajima, uključujući zbog nereda i uznemiravanja u karaoke baru.