Filipović: Na 212 birališta u Podgorici glasaće 145.724 birača

Filipović: Na 212 birališta u Podgorici glasaće 145.724 birača

Biračka mjesta za vanredne lokalne izbore u Podgorici koji su zakazani za nedjelju, 29. septembra biće otvorena u sedam, a zatvaraju se u 20 sati. Pravo glasa u Podgorici ima 145.724 birača koji će glasati na 212 biračkih mjesta.

Kako je kazao Vladimir Filipović , predsjednik Izborne komisije Glavnog grada, u toku su poslednje pripreme za opremanje biračkih mjesta, kako bi bila spremna za nedjelju.

– Glasanje počinje u sedam časova i trajaće do 20 sati kada se zatvaraju biračka mjesta. Svi predsjednici biračkih odbora su preuzeli birački materija. Sa svim partijama smo do sada imali odličnu komunikaciju i nadamo se da će se ona nastaviti. Svi građani koji uvide neku nepravilnost ili bilo koji drugi problem ili nedostatak na biračkom mjestu mogu prijaviti na broj Izborne komisije 020-261-053. Što se tiče obavještenja gdje ko ostvaruje biračko pravo koja su dijeljena od strane MUP-a, ukoliko ih birači nijesu dobili ili nijesu informisani gdje glasaju, to mogu potražiti na sajtu biraci.me gdje unosom broja lične karte ili pasoša mogu vidjeti na kom biračkom mjestu glasaju – rekao je Filipović.