Mašković: Iz Skupštine Glavnog grada se vrši pritisak na građane da podrže Borovinić Bojović, odnosno PES

Mašković: Iz Skupštine Glavnog grada se vrši pritisak na građane da podrže Borovinić Bojović, odnosno PES

Mašković navodi da je podijelio i snimak razgovora predsjednika Glavnog odbora (GO) Socijaldemokratske partije (SDP) i predstavnika Evropskog saveza Mirka Stanića s ljudima iz kabineta predsjednice Skupštine Glavnog grada Jelene Borovinić Bojović

Po receptu SNS (Srpska napredna stranka) mašinerije, zloupotrebljava se Skupština Glavnoga grada, odakle se vrši pritisak na građane da podrže Jelenu Borovinić Bojović, odnosno Pokret Evropa sad (PES), saopštio je danas na mreži Iks kandidat za odbornika na listi „Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) – Podgorica za primjer“, Miloš Mašković.

Prema njegovim riječima, „borba za Podgoricu završiće se njihovim porazom, a to će biti zamajac za preuzimanje vlasti i na državnom nivou“.

„Za brutalnu zloupotrebu institucija i ličnih podataka građana u predizborne svrhe neko mora snositi odgovornost“, zaključio je Mašković.

Mašković navodi da je podijelio i snimak razgovora predsjednika Glavnog odbora (GO) Socijaldemokratske partije (SDP) i predstavnika Evropskog saveza Mirka Stanića s ljudima iz kabineta predsjednice Skupštine Glavnog grada Jelene Borovinić Bojović.

Po receptu SNS mašinerije, zloupotrebljava se Skupština Glavnoga grada, odakle se vrši pritisak na građane da podrže Jelenu Borovinić Bojović, odnosno PES.

Borba za Podgoricu završiće se njihovim porazom, a to će biti zamajac za preuzimanje vlasti i na državnom nivou.