Ljajić novi predsjednik FK Partizan: Lazović direktor?

Ljajić novi predsjednik FK Partizan: Lazović direktor?

FK Partizan dobija novog predsjednika, piše „Maxbet sport“.

Dok se pregovara o sudbini trenera Aleksandra Stanojevića koji je ranije tokom dana podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba, na najvažnijoj funkciji u klubu dolazi do korjenitih promjena. Prema njihovim navodima, era Milorada Vučelića u Partizanu se završava, a novi predsjednik kluba biće Rasim Ljajić , bivši ministar i lider Socijaldemokratske partije Srbije.

Međutim, to nije jedina promjena. „Sport klub“ piše da će crno-bijeli dobiti i novog direktora – Danka Lazovića .

Grupa okupljena oko inicijative „Apel za spas Partizana“, zajedno sa umerenijim protivnicima aktuelnog rukovodstva kluba, usaglasila je tokom dana zajednički stav o hitnim promjenama u Partizanu. Zbog trenutne situacije u klubu, dogovoren je zahtjev za urgentnim sazivanjem skupštine i neophodnim promenama u upravi, prenosi ovaj medij.

Sve je navodno dostavljeno predsjedniku Partizana Miloradu Vučeliću i generalnom direktoru Milošu Vazuri , s ciljem da se što pre krene u reforme.

Podsjetimo, Ljajić nije nepoznat u svijetu fudbala. Ranije je bio predsjednik Nadzornog odbora FK Partizan, potpredsjednik Upravnog odbora kluba, kao i predsjednik Upravnog odbora FK Novi Pazar.

Prije nekoliko godina, Ljajić je figurirao i kao kandidat za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije.