Osmajić ugrizao protivnika, prijeti mu suspenzija

Osmajić ugrizao protivnika, prijeti mu suspenzija

Fudbaleri Prestona i Blekburna igrali su danas neriješeno (0:0) u 6. kolu Čempionšipa, a u centru pažnje se našao crnogorski fudbaler Milutin Osmajić.

Osmajić je u finišu meča bio akter jednog incidenta, nakon kojeg je dobio žuti karton, ali, sudeći prema informacijama sa Ostrva, na tome se neće sve zavšiti.

O čemu se radi?

Fudbaler Blekburna, Oven Bek, isključen je u 89. minutu, jer je poslije dosuđenog faula sapleo rivala, koji je želio što prije da izvede prekid.

Tada je Osmajić ušao u sukob sa Bekom, zbog čega je dobio žuti karton. Poslije meča su se na društvenim mrežama pojavili snimci kako je Nikšićanin prišao sa leđa Beku i ugrizao ga.

Genuinely bizarre this. Assume Osmajic will face further action but not 100% sure he can having been booked for the incident. pic.twitter.com/moO0R5ifn8 https://t.co/Va1pmsXBp3

„Oven Bek ima trag na tijelu od ujeda i prava je šteta što sudija nije to vidio. Ovo je ozbiljan incident, niko ne voli da ga ujedaju. Nije lijepo, a očekujem da se nešto preduzme povodom ovog incidenta“, rekao je nakon meča menadžer Blekburna Džon Justas.

Preston’s Milutin Osmajic going all Luis Suarez as he appears to bite Blackburn’s Owen Beck today.

Get got a yellow card. pic.twitter.com/ZTmpsNqox4

BBC piše da je Bek nakon meča zvaničnike obavijestio o ujedu.

Osmajić bi mogao da se suoči sa dugotrajnom zabranom izlaska na teren, a BBC podsjeća na situaciju iz 2013. godine kada je na utakmici Liverpula i Čelsija, fudbaler „redsa“ Luis Suares ugrizao Branislava Ivanovića zbog čega je pauzirao 10 mečeva.

Menadžer Prestona, Pol Hekinbotom je rekao da nije vidio spornu situaciju.

„Sve što mogu da kažem je da nema mjesta tim stvarima na terenu. Znamo da to ne smije da se radi. Ali, nisam ništa vidio“, rekao je menadžer Prestona.

Nakon današnjeg meča Preston je 21. na tabeli sa pet bodova, dok je Blekburn na četvrtom mjestu sa 12 poena.