Joković: Državni organi hitno da zaštite Ćulafića, treći put se nanosi šteta čovjeku koji se bespoštedno borio za bolje društvo

Joković: Državni organi hitno da zaštite Ćulafića, treći put se nanosi šteta čovjeku koji se bespoštedno borio za bolje društvo

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković oštro je reagovao na vandalski čin koji se u toku noći dogodio u Andrijevici.

Naime, noć poslije ponovnog izbora Željka Ćulafića za predsjednika Opštine Andrijevica, za sada nepoznati počinioci su razbili market u njegovom vlasništvu.

„Kao dugogodišnji predsjednik SNP-a oštro osuđujem uništavanje privatne imovine Željka Ćulafića, koji je sa pozicije prvog čovjeka Andrijevice u prethodnom mandatu dokazao brigu o sugrađanima, a njegov ponovni izbor na mjesto predsjednika Opštine je samo potvrda da je na pravom putu“, izjavio je Joković.

Podsjetio je da je „ovo, nažalost, treći put da se nanosi šteta čovjeku koji se bespoštedno borio za bolje društvo i razvoj svog mjesta“.

„Zato pozivam Ministarstvo unutrašnjih poslova i Upravu policije Crne Gore da hitno reaguju i otkriju počinioce i nalogodavce vandalskog čina, kao i da zaštite život i imovinu predsjednika Opštine Andrijevica“, naglasio je Joković, pa za kraj dodao:

„U Crnoj Gori kakvu pokušavamo izgraditi poslije višedecenijskog posrnuća u svakom smislu, ne smijemo dozvoliti da se ijedan građanin osjeti nebezbjedno. Naročito ne zbog političkih opredjeljenja. To nije demokratsko društvo kojem težimo“, poručio je Joković.