Budvanska policija otvorila vrata za 300 mališana, osnovaca i građana

Budvanska policija otvorila vrata za 300 mališana, osnovaca i građana

U susret 2. oktobru, Danu unitrašnjih poslova MUP-a i Uprave policije, Odjeljenje bezbjednosti u Budvi organizovalo je Dan otvorenih vrata za sve polaznike vrtića, učenike osnovnih škola ali i građane.

Više od 300 mališana, osnovaca i građana upoznalo se od jutros sa radom policije.

„Jedan od ciljeva Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije je intezivna komunikacija sa građanima, kao i prilika da se građani neposrednije upoznaju sa sredstva, opremom i radom MUP-a. Ova neposredna komunikacija je prilika da se pojača povjerenje između građana i policije. Zajedno ćemo nastojati da ostvarimo još veći nivo povjerenja kada je u pitanju rad službenila MUP-a i UP“, kazao je “ Vijestima” komandir OB Budva Željko Kadović.

Prema riječima Kadovića posebno im je zadovoljstvo da su danas sa njima bili i najmlađi.

„To potvrđuje da učestvujemo u odrastanju djece. Želimo da svojim aktivnostima doprinesemo da njihov život bude sigurniji, da njihov put od kuće do škole bude siguran, da ih udaljimo od opasnosti i poroka koji ih vrebaju, kao što su droga, vršnjačko nasilje i kriminal. Ovaj današnji susret sa građanima je dodatni motiv da dosadašnje dobre rezultate koje smo ostvarili učinimo Još boljim. Njihov kritički osvrt, njihovi predlozi, dodatna su motivacija da naš posao radimo još bolje, još kvalitetnije, u interesu sigurnosti svih naših građana. Raduje me da je trend povjerenja građana u policiju u poradtu i to nas obavezuje da nastavimo da jačamo kunikscoju sa građanima, kao prilog ozgradnje povjerenja koje je neophodno za uspješan rad“, zaključio je Kadović.