Završen Trofej Podgorice: Rapsodija Pljevalja, Dadi uzeo bronzu

Završen Trofej Podgorice: Rapsodija Pljevalja, Dadi uzeo bronzu

Nije bilo rezultatskog uzbuđenja, ali je posljednja noć trećeg izdanja Trofeja Podgorice bila spektakularna. Pune tribine Stadiona malih sportova na samom kraju podgoričkog Mundijala, fenomenalan ambijent u 128. utakmici prvenstva, svjedočile su rapsodiji prvog favorita turnira – ekipa Pljevlja 04 DC light systems razbila je Murić company 5:1 i zasluženo uzela pehar namijenjen najboljoj ekipi Trofeja Podgorice.

U ranoj fazi meča ušlo se u jednosmjernu ulicu, a do poluvremena pobjednik je praktično bio poznat. Tri najbolja igrača crno bijelih na ovom turniru – Ivan Pejaković , Saša Bošković i Ivan Mijušković natjerali su Drobnjaka da vadi loptu iz mreže i nije bilo povratka za crvene. Pokušavali su Bolević , Đerlek , Stupljanin , Tmušić …, ali ništa nije išlo, a protivnik je surovo kažnjavao sve greške.

Miloš Pejaković nakon brze akcije, pa Bojan Jovanović sjajno, ubitačnom lijevom i u 30. minutu pukla je petarda. Samo je Dubak u finišu ublažio prednost savladavši Brkovića .

Ni u meču za bronzu nije postojala dilema – Đuro Mugoša je otključao bravu Qbika u 16. minutu i do kraja se brojalo do 7. Upisala se kompletna petorka Dadija, koja je iznijela teret našeg Mundijala na svojim plećima, a listu strijelaca zaključio je Adžović .