Legende košarke se okupljaju u Ljubljani na oproštajnoj utakmici Gorana Dragića

Legende košarke se okupljaju u Ljubljani na oproštajnoj utakmici Gorana Dragića

Još nekoliko dana je ostalo do dugo iščekivanog događaja I Feel Slovenia Night of the Dragon, oproštajne utakmice jednog od najvećih slovenačkih sportista, košarkaške zvijezde Gorana Dragića. Ljubitelji košarke u Crnoj Gori moći će da prate direktan prenos utakmice u subotu, 24. avgusta od 20h samo na Sport Klubu, odnosno TV kanalu SK 2, na Telemach platformama EON I EON Sat.

Ovaj dvodnevni spektakl, koji će se održati u areni Stožice u Ljubljani 23. i 24. avgusta, biće podijeljen na „Business Talk“, humanitarnu gala večeru i centralnu revijalnu utakmicu u kojoj će učestvovati zvijezde svjetske košarke.

Među učesnicima su MVP regularnog dijela NBA sezone Nikola Jokić , crnogorska zvijezda Nikola Vučević (Chicago Bulls), zatim čuveni Luka Dončić , bivši MVP-evi NBA lige Steve Nash i Dirk Nowitzki , srpski šuter Bogdan Bogdanović (Atlanta Hawks), proslavljeni Boban Marjanović (Houston Rockets), Luis Scola i Rašo Nesterović , vrhunski igrač i trener Aleksandar Đorđević , te renomirani treneri Igor Kokoškov, Alvin Gentry, Kevin McHale, Jure Zdovc, Aleksandar Đikić i drugi . Potpuna lista gostiju Gorana Dragića, uključujući i evropske košarkaške gigante poput Dejana Bodiroge i Predraga Danilovića , može se naći na zvaničnom sajtu događaja .

Draft timova biće poznat tokom humanitarne gala večere u petak, 23. avgusta, a kapiteni Goran Dragić i Luka Dončić — izabraće svoje saigrače za veliku košarkašku reviju.

Sva prikupljena sredstva biće usmjerena na program „Botrstvo v športu“ i „Fondaciji Goran Dragić“.

Telemach korisnici uživaće u ovom košarkaškom spektaklu uz Sport Klub i potpuni doživljaj na EON platformi koja nudi i mogućnost korišćenja funkcije EON Sports Mode. Ova funkcija omogućava da tokom sportskih događaja pratite uživo detaljnu statistiku poput posjeda lopte, broja postignutih poena ili golova po igraču, broja prekršaja, stanje na tabeli i slično, a možete unazad da vratite i najzanimljivije momente utakmice koje želite da pogledate opet.

Uz direktan prenos na SK 2, budite dio istorije i ne propustite priliku da vidite kako se najbolji od najboljih okupljaju u čast jednog od omiljenih igrača naše generacije!

Sve dodatne informacije o najboljoj TV ponudi potražite na sajtu www.telemach.me , u Telemach prodajnim mjestima ili pozivom Kontakt centra na 1800.