Partizan ostaje bez kapitena

Partizan ostaje bez kapitena

Za Partizan ovaj prelazni rok nije završen, kako za dolaske, tako, očigledno i za odlaske. Svetozar Marković, kapiten crno-bijelih je dobio ponudu iz Španije.

Za štopera Partizana zainteresovan je Rajo Valjekano koji je i poslao zvaničnu ponudu u Humsku.

Klub iz predgrađa Madrida je poslao prvu ponudu koju je Partizan odbio, mada će Valjekano pokušati sa pojačanom ponudom koju bi Beograđani morali da prihvate.

Markoviću se odlazi u Španiju, a transfer bi mogao da bude realizovan po završetku dvomeča Partizana i Genta. Šta bi moglo da se dogodi onda sa odbranom Partizana?

„Parni valjak“ bi onda ostao na Nihada Mujakića , Bojana Kovačevića i Aleksandra Filipovića koji po potrebi igra na poziciji centralnog beka. Situacija, dakle, nije najbolja za Partizan, pa bi vicešampion Srbije morao da izađe na tržište i potraži adekvatnu zamenu za Markovića, ukoliko dođe do dogovora između dva kluba.

Partizan neće ni imati previše novca od ovog transfera, pošto dio transfera mora da isplati Olimpijakosu na ime klauzula koje su crno-bijeli sklopili sa grčkom ekipom prilikom potpisivanja ugovora sa Markovićem.