Dajković: Vujoviću, relaksiraj se, ne postoji šansa da se vratiš na vlast

Dajković: Vujoviću, relaksiraj se, ne postoji šansa da se vratiš na vlast

Predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković poručio je predsjedniku Socijaldemokratske partije i članu Evropskog saveza Ivanu Vujoviću da se relaksira, jer ne postoji šansa da se vrati na vlast.

Vujović je danas, između ostalog, rekao da „svi koji ne žele da im vladaju Mandić i Dajković“ treba da izađu na izbore u Podgorici 29. septembra.

„Iako pokušavam da razumijem opsesiju ‘Evropskog saveza’ sa mojim likom i djelom, smatram da su ovakvim neukusnim napadima odavno prešli granicu zdravog razuma. Za godinu dana rada u Podgorici ja nisam uradio ništa nažao bilo kome, niti sam pronevjerio jedan jedini evro, niti sam bio dio neke afere, niti sam vršio progon radnika koji imaju drugačije političke afinitete od mojih. S druge strane, pomogao sam mnogim građanima Podgorice, učestvovao u humanitarnim akcijama, izlazio na teren gotovo svakog dana, naravno sve u skladu sa svojim nadležnostima“, izjavio je Dajković, pa dodao:

„Pozivam gospodina Vujovića, zajedno sa drugim funkcionerima Evropskog saveza, da konačno shvate da i Vladislav Dajković ima pravo da živi i radi u gradu kom je rođen, ma koliko se njima moj politički stil ne sviđao. Najzad, nisam ja kriv što su oni izgubili prethodne izbore sa preko trideset. Najzad, nisam ja kriv što su oni izgubili prethodne izbore sa preko trideset hiljada glasova razlike. To je bila volja građana Podgorice i siguran sam da se ta volja ni ovog puta neće promijeniti, tako da savjetujem gospodinu Vujoviću da se relaksira, jer ne postoji šansa da se vrati na vlast“, zaključio je Dajković.