Apel samohrane majke: Bez državljanstva i zdravstvenog osiguranja primorani su da napuste dom do kraja avgusta, pomozite im da sakupe sredstva za kuću

Apel samohrane majke: Bez državljanstva i zdravstvenog osiguranja primorani su da napuste dom do kraja avgusta, pomozite im da sakupe sredstva za kuću

Poštovani sugrađani, mediji i svi ljudi dobre volje,

Ja sam Daniela Roža, majka sam petoro djece koja se trenutno suočava sa izuzetno teškom situacijom.

Moj suprug je zbog posla u Crnu Goru došao prije 18 godina, a ja sam mu se pridružila 2012. godine sa nadom da započnemo novi život i osnujemo porodicu.

U međuvremenu se rodilo naše petoro djece, ali uprkos svim naporima, nijedan član naše porodice do danas nije dobio crnogorsko državljanstvo, kao ni zdravstveno osiguranje, što je dodatno otežavajuće za naš svakodnevni život.

Nažalost, zbog nepredviđenih okolnosti, primorani smo da napustimo naš trenutni dom do kraja avgusta ove godine. Ova situacija me je dovela u položaj da se obratim široj zajednici sa nadom i molbom za pomoć.

Nakon dugog pretraživanja uspjeli smo pronaći odgovarajuću kuću, međutim, njena cijena iznosi 30.000 što je suma koju sami u ovom trenutku nismo u mogućnosti prikupiti.

Zbog toga apelujem na sve ljude dobre volje da nam pomognu kako bismo prikupili potrebna sredstva i obezbijedili siguran dom našoj djeci.

Bilo kakva donacija u vidu zemljišta bi takođe bila dobrodošla, kako bi uz vašu pomoć, mogućnost bila i kupovina montažne kuće.

Svi koji žele pomoći mogu to učiniti putem žiro računa, na ime: Ivica Roža – 555000900218288710.

Unaprijed zahvalna svim ljudima dobre volje,

Daniela Roža,

+38268410535