Brguljan: Šteta zbog ISPUŠTENE POBJEDE  nad Grčkom, ali je i bod vrijedan

Brguljan: Šteta zbog ISPUŠTENE POBJEDE nad Grčkom, ali je i bod vrijedan

Bivši kapiten crnogorske vaterpolo reprezentacije Draško Brguljan očekuje veliku borbu u završnici grupne faze na Olimpijskim igrama.

Jedan od naših najboljih igrača u posljednjih 15 godina žali zbog nesrećnog poraza od Grčke, u meču u kojem je naša selekcija vodila praktično tokom cijele utakmice.

“Kristalno je jasno da će ključati u bazenu do kraja grupne faze, do kraja turnira. Krenuću od Crne Gore. Šteta, baš šteta. Crna Gora je kontrolisala dešavanja u bazenu, imala je dobijenu utakmicu, ali su Grci uspeli na iskustvo da stignu do vođstva, pa je na kraju i osvojeni bod vrijedan, jer se lako moglo desiti da velika borba, trud i zalaganje padnu u vodu. Odlučujući mečevi za plasman u četvrtfinale slijede. Bod protiv Grčke i prikazano je od velikog značaja u psihološkom smislu. Treba ići korak po korak. Prvi sljedeći je Italija. Italija je favorit, ali bila je i Grčka“, naglasio je Draško Brguljan za Sport Klub, pa nastavio:

“Zaista ne znam kako da objasnim ono što se dešavalo na utakmici između Australije i Srbije. Srbija je djelovala bezidejno, igrala je bez energije, volje, želje, nije bilo krvi u ekipi. Ono što je najbolnije, Australija je pobijedila ubedljivo, a pri tome, nije odigrala ništa spektakularno, naprotiv. Slijedi velika borba za plasman u četvrtfinale, a u ovom momentu je nemoguće proceniti krajnji epilog“.