Đoković ostaje prvi reket svijeta nakon Australijan opena

Đoković ostaje prvi reket svijeta nakon Australijan opena

Meč prvog sa četvrtim favoritom, Srbina i Italijana počeće sjutra ujutro, ne prije 4,30 sati, dok će susret trećeg kosturaša, Rusa Medvedeva i šestog, Njemca Zvereva početi sjutra ne prije 9,30 sati

Novak Đoković i Janik Siner u prvom, Danil Medvedev i Aleksandar Zverev igraće u drugom terminu polufinala u „Rod Lejver areni“.

Meč prvog sa četvrtim favoritom, Srbina i Italijana počeće sjutra ujutro, ne prije 4,30 sati, dok će susret trećeg kosturaša, Rusa Medvedeva i šestog, Njemca Zvereva početi sjutra ne prije 9,30 sati.

Upravo je Zverev napravio najveći podvig na Australijan openu, pobjedom nad Špancem Karlosom Alkarasom a u međusobnim duelima sa Rusom gubi 11:17.

Medvedev je srećan eliminacijom Španca, čiji mu stil nikako ne odgovara a sa druge starne Njemac je i Đokoviću učinio uslugu – Đoković će i nakon Ozi opena biti prvi reket svijeta, jer eliminacijom u četvrtfinalu Alkaras je izgubio šanse da ga pretekne.

Đoković protiv Sinera vodi sa 6:2, a dobio ga je na oba grend slem meča ali na travi Vimbldona. Prošle godine sa 3:0, a godinu ranije nakon velikog preokreta i minusa od dva seta, srpski tensier je slavio sa 3:2.